Heuvelstraat 103, 2530 Boechout info@equilibrium-advies.be 0470535916

Opleidingsdag Gezonde voeding toegankelijk maken voor mensen in armoede

In kader van het gesubsidieerde project ‘Gezonde voeding toegankelijk maken voor mensen in armoede’ ontwikkelden we bij Vormingplus regio Mechelen samen met projectpartners Goed Gevoel (onderdeel van vzw Mivas, Lier) en Komosie een leidraad rond dit onderwerp. Deze leidraad biedt richtlijnen om gezonde voeding te promoten en preventie van voedselverlies te stimuleren bij gezinnen in armoede. De leidraad richt zicht tot sociale voedselinitiatieven (sociale restaurants, sociale kruideniers, …) maar is zeker bruikbaar voor andere organisaties die werken met mensen in kansarmoede. De leidraad kan je downloaden via Vormingplus Mechelen.

Voor wie graag meer uitleg en concrete handvaten krijgt, bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan een train-de-trainersessie. Ingrid De Coninck speelt in op jouw behoeftes en die van de andere deelnemers en zet die behoeftes om in werkbare antwoorden. Na de training heeft elke deelnemer voldoende bagage om zelf leer -en doe -activiteiten rond gezonde en duurzame voeding te organiseren.

Opleidingsdag ‘Train de trainer’: donderdag 21 april 2016 door Ingrid De Coninck, 10u tot 15u (gezonde lunch inbegrepen), Mechelen.

Gratis inschrijven via Vormingplus regio Mechelen via 015 43 21 20 of mail naar Vormingplus Mechelen met vermelding van code H15GZ829.